Over Siting

WhatsApp Chat
Stuur een bericht en je krijgt z.s.m. een reactie..

Wij maken websites beter

Vernieuwend webdesignbureau met een missie

Webdesign missie

De missie van Siting is om websites beter te maken. Je ziet nog te vaak dat de kwaliteit te wensen over laat. Websites zijn onduidelijk. Op de telefoon is de tekst te klein om te lezen. Je vindt niet wat je zoekt.

Bezoekers verlaten de website al snel als ze niet vinden wat ze zoeken.

De missie van Siting is om informatie toegankelijk te maken met duidelijke websites, waar de gebruiker in een oogopslag ziet wat de bedoeling is op de website is en daar gemakkelijk vindt wat hij zoekt.

Fris en vernieuwend

Siting is een kleinschalig webdesignbureau en zit daarom niet vast aan bepaalde standaarden of software. Hierdoor zijn we flexibeler en kunnen makkelijk inspelen op veranderingen.

We blijven up-to-date, maken gebruik van de nieuwste technieken en gaan met de tijd mee. Met deze technieken kunnen we steeds sneller een website maken.

Zo kunnen we websites van hoge kwaliteit leveren voor een gunstige prijs.

Tony - eigenaar van Siting
Tony, webdesigner van Siting
Tony van Siting bezig met webdesign

De webdesigner van Siting

Over mij

Hoi, ik ben Tony en de oprichter en webdesigner van Siting.

‘Ga iets doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent’, dat zeg ik vaak tegen mijn kinderen. Ik probeer het goede voorbeeld voor ze te zijn. Het maken van websites is waar mijn passie ligt en waar ik de hoogste cijfers van de klas haalde tijdens mijn opleiding tot webdesigner en webdeveloper.

Na vele verschillende soorten werk te hebben gedaan in binnen- en buitenland, van fruitplukker tot hoofd receptie, van postbezorger tot campingbeheerder, over alle continenten van de wereld gereisd te hebben, doe ik nu wat echt bij mij past. 

Belangrijke waarden voor mij zijn kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Passie

Achter Siting schuilt de passie voor webdesign, voor creëren en voor het overbrengen van informatie.

Kwaliteit

Siting heeft de know how in huis om websites te maken die in alle facetten uitblinken. Deze kennis blijven we constant verbreden en up-to-date houden..

Klantvriendelijkheid

Siting stuurt niet voor elke vraag een factuur. We denken met je mee en geven dat beetje extra service.

Duidelijkheid

Als klant van Siting weet je waar je aan toe bent. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. De tarieven en andere informatie over ons zijn transparant.

Co-creatie

Samen een website creëren

Voor Siting is het bouwen van een website een co-creatie. Als klant lever je de nodige input, content, de inhoud van de website. Siting zorgt voor de nodige expertise op het gebied van webdesign en zorgt voor de uitvoering.

Samen kom je zo tot een ontwerp, de stijl, een structuur van de website, die het beste aansluit bij je wensen en je doelen voor de website.

Uiteindelijk beogen we hetzelfde en dat is het creëren van een mooie website die de juiste informatie goed overbrengt op de bezoekers.

WordPress het sterke punt

De kracht van Siting

Wij werken met WordPress, omdat dit het populairste, meest gebruikte beheersysteem (CMS) is. WordPress staat dan ook bekend om zijn snelheid, gebruiksgemak en flexibiliteit. Met WordPress maken we websites op maat. Bij dit maatwerk komt programmeren, ontwerpen en eventueel logo design kijken.

Wordpress
95%
Programmeren
92%
Ontwerpen
85%
Logo design
75%

Gratis een eerste oriënterend gesprek

Maak een afspraak

Afspraak voor webdesign zzper